Nem húzta ki az egyetemi hálókábelt

Pornót sugárzott a feledékeny professzor

A professzorokról a közhiedelem úgy tartja, hogy legendásan szétszórtak és feledékenyek, ezért épp csak egy kicsit tűnik meglepőnek a svájci tanár esete, aki véletlenül pornót vetített a diákjainak.

2014.03.03 08:30ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Kirúgták egy zürichi üzleti iskola professzorát, akinek a szórakozottsága lett a veszte: az előadása végeztével megfeledkezett arról az apróságról, hogy a laptopja még mindig az iskola központi hálózatára csatlakozik, amit diákok százai nézhetnek, és így kezdett el pornót nézegetni. A meg nem nevezett tanárnak valószínűleg azért nem tűnt fel, hogy a diákok még mindig figyelik a laptopján keresztül sugárzott képeket, mert a tanteremben akkor már senki nem ült - a tanulók jelentős része online követte az előadást.

Az iskola igazgatója, Rene Portenier a 20 Minutes című svájci napilapnak elmondta, hogy a tanár maga vallotta be a figyelmetlenségét. "Ahogy véget ért a kurzus, a tanár rögtön odajött hozzám és ellmondta, hogy pornót nézett az egyik iskolai gépen. Nagyon zavarban volt, és nem mondta meg, miért tette" - idézte az igazgatót a Daily Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.