Nem sejtette, hogy lebukik

Pornóval dobta fel a munkanapját az irodában

Ha eszébe jutott volna, hogy a szomszédos irodaházból tökéletesen rálátni a számítógépe képernyőjére, valószínűleg nem nézett volna pornót a munkanap végén az irodai dolgozó - de nem jutott eszébe.

2013.03.18 10:05ma.hu

A munkaidő már-már a vége felé járt, a munkatársak nagy része is hazament, de az egyik dolgozónak még akadt némi teendője a brisbane-i irodában, ezért vélhetően úgy gondolta, ráfér egy kis lazítás. Arra azonban nem gondolt, hogy ha a munkatársai nem is, a szemközti épület egyik szemfüles dolgozója tökéletesen rálát a számítógépe monitorjára, a hab a tortán, hogy még egy nagyfelbontású kamera is volt nála, amivel meg tudta örökíteni a "lenyűgöző" látványt.

Fotó: PenguinShepherd


Az ausztrál irodista ugyanis nem mást nézett a munkahelyi gépén, mint egy pornófilmet, amit a lefotózás után egy bizonyos James P. nevű felhasználó meg is osztott a Twitteren. Mi több: nemcsak egyetlen képet tett közzé, de a PenguinShepherd segítségével élőben közvetítette is a "jelenetet". Az ismeretlen dolgozó nagy szerencséjére James azt nem tette közzé, hogy a nagyváros melyik irodáját sikerült lencsevégre kapnia, így némi szerencsével a pornós fickó akár meg is úszhatja - bár a világhálót ismerve ez csak ideig-óráig tarthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.