Betiltott pornófilm ment az utcai kijelzőn

Óriáskivetítőn nyomta a pornót a szerelő - véletlenül

Egy óriás utcai kivetítő megjavításával bíztak meg egy szerelőt, aki munkája végeztével megfeledkezett róla, hogy a kijelző még mindig össze van kötve a számítógépével, és elindított egy pornófilmet.

2013.07.03 07:29MTI
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Egy saját szórakoztatására letöltött, hazájában betiltott pornófilmet játszott le véletlenül egy kínai szerelő a javítására bízott óriási utcai kivetítőn Csilin városában. A Hongkongban készült pornófilm az észak-kelet kínai nagyváros központi pályaudvarával szembeni épületen lévő óriáskivetítőn futott mintegy tíz percen át még június 26-án este kilenc órakor - jelentette a Global Times kínai napilap.

A rendőrség kiderítette, hogy az óriáskivetítőt az épületben székelő reklámcég bérli, amely karbantartót hívott a szerkezet megjavítására. A Jüan nevű szerelő a cég egyik számítógépén elkezdte lejátszani a saját szórakoztatására DVD-re letöltött pornófilmet, nem tudván, hogy a számítógép össze van kötve a kivetítővel.

Tíz perc múlva a cég illetékese telefonon felhívta Jüant, és felszólította, hogy azonnal állítsa le a mozizást a kivetítőn. A férfi kikapcsolta a számítógépet és a DVD-t kidobta az ablakon.

A hongkongi film egy 12. században, a Szong-dinasztia idején élt nőcsábászról szól, akinek hat felesége és 19 ágyasa volt. Kínában a betiltott filmek terjesztéséért maximum két év börtönbüntetés jár. A férfit pornográfia terjesztéséért is felelősségre vonhatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.