Ha megdobnak naranccsal...

Naranccsal verték agyon a farmert a haragosai

Összeszólalkozott egy dél-afrikai mezőgazdász két munkatársával, mire a két férfi felfegyverkezett a közelben lévő narancsokkal és addig dobálták a farmert, míg az belehalt.

2014.08.22 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Master isolated images

Belehalt a narancszáporba egy dél-afrikai férfi, akire két munkatársa támadt rá egy szóváltást követően. A Tzaneen-közeli narancsfarmon hétfőn kezdett vitatkozni a három férfi, majd a rendőrség eddigi információi szerint ketten narancsokat vettek magukhoz és azokkal kezdték dobálni a későbbi áldozatukat. Moatshe Ngoepe alezredes azt mondta, a támadók addig dobálták a gyümölcsöket a 38 éves Babanto Chauke fejére, míg az végül belehalt.

"A mentők már csak a férfi halálát tudták megállapítani, amikor a helyszínre érkeztek. Szörnyen összeverték a narancsok" - magyarázta. A gyilkossággal gyanúsított 27 és 30 éves férfit letartóztatták, ám egyelőre meg kell várni a boncolás eredményét, hogy világossá váljon, pontosan mi okozta Chauke halálát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.