Tagadja a tettét a fiatal, a bizonyítékok ellenére

Agyonverte barátnőjét, miután kiderült, hogy teherbe esett

A bizonyítékok egyértelműnek tűnnek, a fiatal férfi mégis tagadja, hogy ő verte össze brutálisan és fojtotta meg korábbi barátnőjét, miután kiderült, hogy a lány teherbe esett tőle.

2014.06.24 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A vád szerint Ben Blakeley előbb brutálisan megverte, majd addig fojtogatta volt barátnőjét, míg ő belehalt a bántalmazásba. A lány "bűne" az volt, hogy teherbe esett a 22 éves férfitól. A gyilkosság még múlt év végén történt, a bíróság viszont most kezdte tárgyalni az ügyet, amelynek első napján máris számtalan tanú számolt be, hogy Blakeley gyakorta bántalmazta a 17 éves Jayden Parkinsont és annyira féltékeny volt rá, hogy szinte megszállottan ellenőrizte minden percét - számolt be a Metro című brit lap.

A férfi csaknem 30 fotót és 13 videót is készített a meztelen Jaydenről, egy részük akkor készült, amikor szeretkeztek, majd azzal fenyegette meg a lányt, hogy feltölti őket a Facebookra. A lány holttestét az angliai Oxfordshire-ben egy sírban fedezték fel két héttel azután, hogy utoljára látták őt, akkor egy biztonsági kamera vette fel Jaydent. A tárgyalás nagy figyelmet kap szerte Angliában, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, meddig húzódhat el és milyen kilátásai vannak a gyanúsítottnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.