A szomszédai szerint "beteg" volt a gyilkos

Megölte, majd megcsonkította az áldozatát és evett belőle

A szomszédai is kerülték, mert mindig is furcsán viselkedett, most pedig beigazolódott a sejtésük: a férfi megölt egy nőt, majd testét megcsonkította és evett belőle.

2014.06.11 18:29ma.hu
Fotó: Coffee megyei seriffhivatal

Az amerikai Tennessee állam Coffee megyei seriffhivatalának vezetője azt mondta, a gyilkosság egyes részletei annyira borzalmasak, hogy a sajtótájékoztatón inkább nem is említette a kerületi ügyész. Ám amit elmondott, az is épp eléggé felkavaró a hétvégén elkövetett gyilkosságban. A 37 éves Gregory Scott Hale a vád szerint megölte Lisa Marie Hydert, aztán a holttestet megcsonkította és egyes részeket meg is evett - áll Steve Graves seriff beszámolójában. A gyilkosságra hétfőn reggel derült fény, amikor Hale állítólag megpróbált segítséget szerezni, hogy a holttest maradékát eltüntesse.

A nyomozás azonnal elindult, a rendőrök aznap már kora reggel megjelentek a tett színhelyén és kikérdezték a szomszédokat is, akik elmondták, hogy a férfi mindig is furcsa volt számukra, "betegnek" mondták, és az egyik tanú azt mondta, hogy az ördöggel cimborált. Arról nem tett említést a kerületi ügyész, hogy az áldozat és a gyilkos milyen kapcsolatban álltak egymással, vagy hogy a nő miért vagy hogyan került a férfi lakására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.