A férjet gyanúsítják a gyilkossággal

Otthon voltak a gyerekek, mikor megölték az anyát

Megfojtottak egy háromgyermekes édesanyát az otthonában, a gyilkosság idején a három kicsi gyereke is a házban tartózkodott. A rendőrség a férjet gyanúsítja.

2014.05.29 18:13ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Meggyilkoltak egy 21 éves, háromgyermekes anyát az ausztriai Klagenfurtban, és bár a halál körülményei egyelőre számos kérdést vetnek fel, a gyilkosságban a nő 33 éves férje az elsőszámú gyanúsított. Rainer Dionisio, a rendőrség szóvivője megerősítette a gyilkosság tényét, de mint fogalmazott, a halál közvetlen oka és az események összefüggése egyelőre nem világos.

A gyanú szerint a férj fojthatta meg a feleségét, miután vita alakult ki közöttük. A szerda reggeli gyilkosság idején mindhárom gyermek - 1, 2 és 4 évesek - otthon voltak. Az eset után néhány órával őrizetbe vették a férjet, rajta felületes szúrt sebek és vágások találhatók, járóbeteg-ellátás keretében kezelték őt a kórházban.

A gyerekeket az osztrák Vöröskereszt pszichológusai vették kezelésbe, majd a szervezet klagenfurti központjába küldték őket - számolt be az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.