Alkoholgőzt használt volna a fojtáshoz

Álmában készült megölni a férjét

Alkoholba mártott törülközővel akarta megölni az alvó férjét egy nő, mert megelégelte az évek óta tartó feszültségeket. A férfi azonban felébredt, amikor felesége az arcára szorította a szövetet.

2013.11.06 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Gyilkosság szándéka miatt tartóztattak le egy nőt az ausztriai Waizenkicrhenben, aki a vád szerint férjét próbálta álmában megfojtani, tervét csak a férj ébersége akadályozta meg. A 43 éves nő alkohollal itatott át egy törülközőt, hogy a gőztől elbóduljon a férje, ám ahogy a 49 éves férfi megérezte az arcához érő szövet nyomását, felriadt és dulakodni kezdett az asszonnyal, hogy ki tudja szabadítani magát. A nagy csetepaté zajára felébredt a házaspár 17 éves fia is és a szobába rontva segített az apjának.

A rendőrséget ezután maga a férj hívta ki, felesége pedig a nyomozóknak bevallotta, hogy mire készült. Indokként azt hozta fel, hogy évek óta tartó családi problémáik vannak és már megelégelte a folyamatos veszekedéseket. Most Welsben tartják őrizetben - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.