Öngyilkosságot is tervezett, de elmúlt a haragja

Elvette feleségül, majd megfojtotta szerelmét

Csupán egy hétig voltak házasok, mielőtt megfojtotta feleségét a depressziós férj. Mint mondta: magát is meg akarta ölni, de addigra elpárolgott minden haragja.

2012.11.23 13:29ma.hu

Azt mondta a rendőrségi kihallgatáskor a gyilkos férj, hogy eredetileg úgy tervezte, felesége után saját magát is megöli, ám mire az asszonnyal végzett, már elmúlt minden dühe. A pár mindössze egy héttel korábban házasodott össze - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A 22 éves Akira Ishibashi állítása szerint azért tervezte el a kettős halált, mert hónapok óta nem kapott munkát, ezért segélyeken kellett élnie és ez depresszióssá tette őt. "Nagyon nehéz volt az élet. Megöltem a feleségem, Kasumit, és úgy terveztem, hogy magamat is megölöm, de mégsem tudtam véghez vinni" - magyarázta a japán Fukuomában élő férfi. Most hosszú börtönévek várnak rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.