Ennyi az esély a nyerésre

Nem nyert a sorsjegytolvaj: öngyilkos lett

Ellopta az összes sorsjegyet munkahelyéről egy bolti eladó, ám miután kiderült, hogy nem nyert komoly összeget, öngyilkos lett.

2012.07.28 11:03MTI

Az eset Romániában történt. A 48 éves nőnek, Maria Vasilescunak tetemes adósságai voltak, és remélte, hogy a kaparós sorsjegyek között akad olyan, amely komoly nyereményt hoz konyhájára, akkorát, hogy a sorsjegyek árát is bőven fedezi, a pénzt pedig vissza tudja csempészni a kasszába.

Nem volt szerencséje. Tartozásait még a lopással is tetézte, és végső elkeseredésében felakasztotta magát egy fára főnöke irodája mellett - adta hírül az austriantimes.at című osztrák honlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.