Fortuna be van rúgva

Sorsjegykegy: már négyszer nyert milliókat a mázlista amcsi

Eddig már négyszer nyert milliós összegeket a világ legszerencsésebbnek kikiáltott sorsjegyvevője, egy amerikai nő.

2010.07.07 07:38MTI

A 63 éves Joan Gintherre 1993-ban mosolygott rá a szerencse: 2,4 milliárd forintnyi dollárt nyert kaparós sorsjegyen. Összesen 6 ezer forintért vett szelvényeket.

Ezután következett 13 nyeretlen esztendő, mígnem 2006 megint "nyereséges" lett: Ginther 420 millió forintnyi dollárral tetézte vagyonát. 2008-ban Las Vegasban mindezt 600 millió forinttal fejelte meg, az idén pedig "hozzákapart" még közel 2 milliárd forintnyi összeget.

A nő adózás utáni össznyereménye így már meghaladja a 4,2 milliárd forintot - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.