Felakasztotta magát a 13 éves fiú

Öngyilkos lett, mert nem kapta meg a távirányítót

Összeveszett 9 éves öccsével azon, hogy ki kezelje a tévé távirányítóját, és ezen annyira felbosszantotta magát, hogy mérgében öngyilkos lett egy 13 éves gyerek.

2012.10.09 15:29ma.hu

Felakasztotta magát a 13 éves Pandi Rao, miután összeveszett öccsével azon, hogy kinél legyen a tévé távirányítója. Amíg a közép-indiai fiú szülei elmentek vásárolni, a két gyermek végzetes vitába keveredett, aminek a végén az idősebbik kiviharzott a szobából, és egy órával később már holtan találtak rá a mennyezeti lámpán lógva a hazatérő szülők. Öccse közben tovább nézte a rajzfilmcsatornát, amiről korábban nem volt hajlandó elkapcsolni.

"Sok testvérpárhoz hasonlóan ők is összekaptak egy apróságon, de valami oknál fogva Pandi teljesen kétségbeesett és megölte magát, mielőtt bárki tudott volna róla" - összegezte az esetet a rendőrségi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.