Felakasztotta magát a színész

Azt hitték, szerepet játszik: meghalt a Júdást alakító színész

Percekbe telt, mire kollégái rájöttek, hogy társuk nem zseniálisan alakította a halált, hanem valóban az utolsókat rúgja: már nem tudták visszahozni a kómából a véletlen önakasztás után.

2012.04.24 11:29ma.hu / MTI

Véletlen balesetként kezelik, bár a rendőrség vizsgálja, történt-e emberi mulasztás abban a brazíliai színházban, ahol egy színész a színdarab közepén életét vesztette. A 27 éves Tiago Klimeck Júdást alakította egy passiójátékban és a szerepe szerint öngyilkosságot követ el - csakhogy az akasztás ezúttal nagyon is valódira sikerült.

A fiatal színész közel négy percen keresztül lógott a kötélen, mire kollégáinak feltűnt, hogy ezúttal nem zseniális színészi képességei révén tűnik halottnak. A férfi a baleset következtében kómába esett, majd kórházba került, ahol hosszú ideig próbálták "visszahozni" őt - a baleset még nagypénteken történt -, de végül vasárnap bejelentették, hogy Klimeck elhunyt.

A rendőrség a biztonságtechnikai eszközöket vizsgálja a színházban, hogy volt-e valami hiányosság azok körül - adta hírül az MTI.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.