Kényszerítették volna a házasságra a fiút

Esküvő helyett felakasztotta magát a vőlegény

Esküvő helyett az öngyilkosságot választotta az a fiatalember, akit az általa elcsábított lány családja kényszerített a nősülésre. Búcsúlevelében egyértelműen vall a rá nehezedő nyomásról.

2012.08.24 15:29ma.hu

Egy kerti fészerben egy kötélen lógva találtak rá a 21 éves indiai Arjun Mainkarra, aki azután akasztotta fel magát, hogy beleegyezett: feleségül veszi tizenéves barátnőjét, akivel együtt hancúroztak. Nem ez volt azonban a fiatalok fő bűne, hanem az, hogy a fiú felvette a mobiltelefonjával a pajzán jelenetet, majd elküldte néhány barátjának, de a videó pillanatok alatt önálló életre kelt és szinte vírusként árasztotta el a környékbeli fiatalok telefonjait.

Ez már a lány családjának is sok volt, ezért dühösen követelték az ifjútól, hogy adja vissza barátnője tisztességét azáltal, hogy feleségül veszi. Arjunnak nem volt sok választása, ezért igent mondott a nem kimondottan szelíd ajánlatra, de ezután nem az esküvőt kezdte szervezni, hanem elvonult, megírta a búcsúlevelét és felakasztotta magát. Az utolsó üzenetében részletesen leírta, mekkora elviselhetetlen nyomás nehezedett rá barátnője családja részéről és hogy mennyire fenyegetve érezte magát.

A körzeti rendőrség megerősítette a sajtóértesüléseket, a két oldalas búcsúlevélben elmondásuk szerint az áldozat beszámolt róla, hogy a lány anyja és három fivére hogyan zaklatta őt és azzal fenyegették, hogy tönkreteszik a liliomtipró fiú húgát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.