Az apa vágta le a fiát

Felakasztotta magát, mert nem kapott farmert

Az Olt megyei Valea Mare közsgéből életveszélyes állapotban került kórházba egy 14 éves fiatal, miután felakasztotta magát a házuk tornácára. A kamasz mérgében akart véget vetni életének, mivel nem kapott elég pénzt szüleitől, hogy ünnepi ruhát vásároljon magának.

2010.04.06 16:16manna.ro

Florin korábban csúnyán összeveszet szüleivel, akiket öngyilkossággal fenyegetett, ha nem kap elég pénzt húsvétra, hogy új nadrágot és kabátot vásároljon magának. A fiú az iskolából jövet követelni kezdte a pénzt, de csak 150 lejt kapott, ezért mérgében egy kábel segítségével felakasztotta magát a házuk tornácára. A gyerekre édesanyja talált rá, aki rögtön hívta a férjét. Az apa gyorsan levágta fiát, aki még lélegzett.

"A bejáratnál találtam rá. Nem hittem volna, hogy megteszi. Pénzt kért tőlünk, de ha megszakadtunk volna, akkor sem tudtunk többet adni neki”
– mesélte könnyek között Florin édesanyja.

”Stabilizáltuk az állapotát, de csak 50 százaléknyi esélye van a túlélésre, mivel az agya közel 10 percig nem kapott rendesen oxigént” – mondta a helyszínre kiérkező mentősök egyike.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.