Plasztikai műtétek sorát végeztette el magán

Holtan találták a Tigrisembert - öngyilkosság lehetett

Holtan találtak nevadai otthonában Dennis Avnerre, akit a világon csak Tigrisemberként ismertek, a plasztikai műtétektől ugyanis teljesen nagymacska-szerűvé vált az egész arca.

2012.11.15 17:29ma.hu

Holtan találtak a nevadai Tonopah-ban lévő lakásában Dennis Avnerre, akit az egész világon csak Tigrisemberként ismertek: az egykori haditengerész az utóbbi évek alatt megszállottan feküdt újra és újra kés alá, hogy minél inkább úgy nézzen ki, mint egy tigris. Az 54 évesen elhunyt férfin összesen 14 beavatkozást hajtottak végre, többek között átformálták a pofacsontját és az állát, felhasíttatta a felső ajkát, laposabb lett az orra, hegyes füleket kért, emellé pedig hosszú, hegyes körmöket növesztett és tigrismintás tetoválást csináltatott az egész testére. A pontot az i-re egy mechanikusan irányítható farok tette fel.

Avner saját bevallása szerint azután kezdett "átalakulni", hogy beszélgetett egy bennszülött indián törzsfőnökkel, ő javasolta, hogy "kövesse a tigris útját". Miután otthagyta a US Navy-t, számítógépes programozóként kereste meg a műtétekhez szükséges pénzt, és népszerű, bár bizarr figurája volt a világ legkülönfélébb tévécsatornáinak. Azt is gyakorta hangoztatta, hogy minél inkább a szellemében is tigrissé próbál válni, bár úgy érezte a spirituális hatások alapján, hogy ő valójában nem is hím, hanem nőstény tigris.

"Csodálatos, de egyben bonyolult ember volt, és időnként zaklatottá vált az őt övező figyelem miatt" - magyarázta az egyik közeli ismerőse, aki úgy véli, szándékosan vethetett véget az életének a férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.