Hosszú perceken át küzdenek

Ha a hülyeség fájna... - Nem, a kanapé nem fér be egy személyautóba!

Nem, a háromszemélyes kanapét nem lehet belerakni egy személyautóba, még akkor se, ha a csomagtartó egy légtérben van az utastérrel. És akkor se, ha lepakolják róla a párnákat.

2014.08.18 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Ismerik azt a kisbabáknak való készségfejlesztő játékot, amelynél egy műanyag labdába különböző formájú lyukak vannak vágva, és az egyes elemeket a megfelelő formán keresztül lehet a labda belsejébe juttatni? Nos, az alábbi videón látható család a tipikus példája annak, akik már gyerekkorukban is inkább erőből oldották meg a feladatot, nem sokat törődve azzal, hogy a háromszög-hasábot nem a kör alakú lyukon keresztül kellene betuszkolni.

Most például hosszú perceken keresztül küzdöttek egy háromszemélyes kanapéval, amit meggyőződésük szerint bele lehet valahogy rakni egy teljesen átlagos méretű, ferdehátú személyautóba, és nem adják fel, noha a küldetés nyilvánvalóan lehetetlen. Sőt, azzal se mennek sokra, ha a kanapé puha párnáit leveszik, mert alapvetően a merev részek akadályozzák a műveletet.

Hogy meddig küszködtek, az talán örök rejtély marad, a videó, amit az egyik szemközti ablakból készíthetett valaki, mindössze bő 3 percnyi küzdelmet mutat, de jól látható, hogy a végén még mindig ugyanakkora hittel keresi a család a megoldást, mint az első pár másodpercben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.