Kiszámíthatatlan az idős állat

Macska ejtette túszul a gazdáit, rendőrt kellett hívni

Gazdái elmondása szerint a 14 éves Cuppy meglehetősen kiszámíthatatlan viselkedésű, arra azonban egészen mostanáig nem volt példa, hogy órákra túszul ejtse a nála nagyobb és erősebb embereket.

2014.08.17 10:44ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dan (Képünk illusztráció)

Rendőrt kellett hívnia egy San Diego-i nőnek egy éjjel, amikor a macskájuk túszul ejtette őt és lányát a hálószobában, a két gazdi nem tudott onnan kiszabadulni órákon át. A helyi tudósítások szerint a nő az éjszaka közepén felébredt és elindult a WC-re, ám ezzel annyira feldühítette a 14 éves háziállatot, hogy az rögtön támadásba lendült és sarokba szorította a gazdáját. A segélykiáltására csatlakozott hozzá a lánya is, de minden alkalommal, mikor megpróbáltak menekülni, Cuppy vérszomjas fenevaddá változott, és a karmai ellen csak úgy tudott a két nő védekezni, hogy elbarikádozták magukat a hálószobában.

Amikor már kezdték elveszíteni a türelmüket, kihívták a rendőrséget, de a dühös macska nem hátrált meg, hiába voltak a fegyveres tisztek nyilvánvaló túlerőben. Egy darabig patthelyzet állt fenn, de még mielőtt a rendőrök drámai módon vetettek volna véget a "túszejtésnek", a macska váratlanul úgy döntött, hogy már nem is olyan érdekes számára ez a játék, és unottan kisétált a házból.

A macska a családtagok elmondása szerint meglehetősen kiszámíthatatlan, az egyik szomszéd pedig egyenesen egy "dühös szőrcsomóként" írta le őt - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.