A kutya a megtestesült nyugalom mintaképe

Napi röhögős: kung-fu macska támadta meg a dobermant

Igencsak próbára teszi Sophie, a kéthónapos cicalány a komor doberman türelmét, de úgy látszik, a kutya jól viseli az új családtag játékát. Igazi pénteki móka, készüljön jókedvűen a hétvégére!

2014.06.27 08:29ma.hu
Fotó: YouTube

Mintha csak Dávid és Góliát harcát látnánk, bár még ez sem teljesen igaz, mert Góliát legalább megpróbálta legyőzni Dávidot. Az alábbi videón viszont Bishop, a hároméves doberman szemmel láthatóan nem veszi fel a kesztyűt, amit a kéthónapos Sophie dob elé újra meg újra, méla egykedvűséggel tűri a cica pofonjait és ugrálását. Közben meg már-már hallani véljük a harci kiáltásokat is, ahogy Sophie kung-fu párbajra hívja az ellenfelét - aki valószínűleg előételnek fogyasztaná el a macskát, ha egyszer begurulna.

De erről szerencsére nincs szó, Bishop valószínűleg egy kutyabőrbe bújt Buddha lehet, ahogyan tűri a piszkálódást. "Sophie-nak elég sok bosszantó szokása van, de egy imádnivaló kis szörnyeteg" - mondja nevetve gazdája, a 30 éves Jessica Manning, aki barátjával, a nála egy évvel idősebb Ryan Onsowichcsel talált rá az apró cicára Kanadában, az otthonuk közelében egy benzinkút vécéjében, és azóta a két állat elválaszthatlan jóbarát lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.