Nézzék csak a kolbásztolvajt...!

A kiskutya néha mégiscsak megeszi a nagyét

A jól ismert szólás szerint a kiskutya nem eszi meg a nagyot. Az alábbi videón látható csivava azonban csavart egyet rajta, és úgy döntött: a nagykutyát nem, de a nagykutyáét, mármint a vacsoráját csakazértis megeszi!

2014.05.07 15:52ma.hu
Fotó: YouTube

Egy jólnevelt kutya szófogadóan engedelmeskedik a "vár", esetleg "marad" parancsnak, akkor is, ha egy ínycsiklandó kolbász illata cukkolja az orrát. Jess, Buster és Elmo ez alapján megérdemli mind a jólnevelt, mind a szófogadó címet, mert gazdájuk utasítására mindhárman illedelmesen várják az "oké" parancsot, ám ekkor a legkisebb négylábú, a csivava fajtájú Elmo megmutatja, hogy nemcsak jólnevelt, de leleményes is, és mire a két nagyobb társa felocsúdhatna a döbbenettől, már be is gyűjtötte mind a három kolbászt.

Nem lehet nevetés nélkül megállni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.