Salt'n'Pepára dance-elnek a kedvencek

Sírva röhögős: állati jó retro-rap, újratöltve

Az állatos videókkal ritkán lehet melléfogni, nem véletlen, hogy Robert Jones is ehhez az örökké hálás témához nyúlt, amikor új klipet gyártott egy régi slágerre. Készüljön fel, meredek lesz!

2014.06.18 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Ha az alábbi videóklip egyes jelenetei ismerősnek tűnnek, az nem a véletlen műve. Robert Jones ugyanis nem csinált mást, mint összeválogatta a legnépszerűbb állatos videókat, némelyiknél még az eredeti alatt is valamilyen zene szól, de meg kell hagyni, így egy csokorba gyűjtve, tömény dózisban sokkal ütősebb, ráadásul a Salt'n'Pepa örökzöldje, a Push It felteszi a koronát a műre.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, a klipről nem beszélni kell, hanem megnézni, de vigyázat: ha a főnöke a közelben van, ne indítsa el, mert a nevetést nehéz lenne visszafogni, és akkor tuti a lebukás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.