Ujjsapka oldhatja meg a gondot

Ön is utálja, hogy ragad az ujja a chips után? Van megoldás!

Aki legalább életében egyszer evett már chipset, az azt is megtapasztalhatta, milyen, ahogy utána nem győzi nyalogatni, jobb esetben szalvétával törölgetni az ujjait. Pedig a megoldás rém egyszerű.

2014.08.13 11:29ma.hu
Fotó: Reddit/Imgur

Hogy mennyire hiánypótló, azt az idő eldönti, de az biztos, hogy olyan eszközt talált ki a talkativeblair becenevű Reddit-felhasználó, ami sokak életét megkönnyítheti. A koreai ötletet a leírás szerint elsősorban chipshez fejlesztették ki, de tulajdonképp bármihez használható, amit az ember a kezével eszik és összemaszatolja az ujjainkat. A chips egyébként is a legbosszantóbb dolgok egyike: a rajta lévő, olajos alapú fűszerkeverék már az első néhány darab után bevonatot képez az ujjakon, amitől aztán alig lehet megszabadulni: vagy le kell szopogatni, vagy illedelmesebb emberek próbákozhatnak a szalvétával is, megnyugtató megoldást viszont szinte kizárólag az alapos kézmosás jelent.

Szóval itt van ez a műanyag ujjsapka, ami higiénikus, nem ragadnak össze tőle az ujjaink és a tisztálkodásra fordított idő is jelentősen lecsökkenthető. Az ötlet egyébként, hogy valahogyan kivédjük az ujjak maszatolódását, nem újkeletű, két éve két fiatalember a Trongs nevű csipesszel rukkolt elő, sőt, még be is mutatták a használatát, de a világot egyelőre még nem sikerült meghódítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.