Ön is rosszul szeletelte?

Utálja a kiszáradt szülinapi tortát? Íme, a megoldás!

Pontos arányt nem tudunk, de rögtönzött felmérésünk alapján 10-ből legalább 9-en rosszul vágták a tortát - kivéve, ha másnap kifejezetten egy félig kiszáradt szeletet szerettek volna enni.

2014.06.19 14:29ma.hu
Fotó: YouTube

Sok dolog van az életben, amiből az első a legjobb, így van ez például a születésnapi torta első szeletével is: felvágás után ez a legízletesebb, legfrissebb - na jó, meg azok, amiket ugyanakkor vágunk ki a tortából. Ám ha nem hívtunk elég vendéget, és nem fogy el az egész torta, másnap lehangoló maradék fogad: az új szelet egyik fele friss, omlós és ízletes, a másik viszont... nos, maradjunk annyiban, hogy száraz, mint a tapló és legszívesebben levágnánk (vagy tényleg le is vágjuk, de az nem túl gazdaságos).

Nos, erre a problémára kínál megoldást egy rém egyszerű, tisztán matematikai alapokra helyezett új tortavágási technika. A videón látható fiatalember ugyan angolul beszél, de nem kell megijednie annak sem, aki esetleg nem érti a nyelvet, Brady abszolút látványosan és jól követhetően mutatja be a mindig friss torta titkát. Csak arra kell ügyelni, hogy a végén megmaradó négy apró szeletet egyszerre együk meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.