Papírdarálóval motiválja magát a feltaláló

Önnek is nehéz a reggeli ébredés? Van megoldás!

Megelégelte egy amerikai feltaláló, hogy rendszeresen elalszik reggelente: semmi késztetést nem érzett arra, hogy kikapcsolja az ébresztőórát. Aztán rájött a tökéletes megoldásra.

2013.06.18 11:50ma.hu

Az idő pénz - szól a mondás, és az amerikai Rich Olson esetében ezt ajánlott szó szerint érteni. A feltaláló ugyanis olyan ébresztőórát fejlesztett ki, amelynek a tetején egy iratmegsemmisítő szerkezet van, és ha nem kel fel a lustaságra hajlamos illető az első 2-3 csörgésre, bizony szó szerint a pénze bánja: a szerkezet kíméletlenül bedarálja az előre bekészített bankjegyet. A videómegosztó portálra is feltöltött kütyü számtalan internetező tetszését elnyerte, ráadásul megvan az az előnye, hogy mindenki maga döntheti el, mennyire szeretne gyorsan kipattanni reggel az ágyból: ettől függ, hogy egy dollár vagy száz megy a darálóba, ha elszundítana.

Fotó: YouTube

Hátránya viszont a készüléknek, hogy az államokban jelenleg törvénybe ütközik, ha valaki tönkreteszi a pénzt - emlékeztetett a Metro című brit lap. Olson viszont felhívta a figyelmet, hogy a szövetségiek jobban teszik, ha békén hagyják őt, elvégre nem érintett ebben a bűncselekményben, ő időben felébred.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.