Száraz Dénes boldog, hogy visszatérhetett

Képek - Reggelente fia ébreszti Tamás atyát

Visszatért a TV2 képernyőjére Tamás atya szerepében Száraz Dénes. A nézőkkel együtt a színész is boldog, hogy újra forgathat a Jóban Rosszban csapatával, a reggeli kelés pedig nem okoz gondot neki. Dénest ugyanis rendszerint fia, Dani ébreszti fel.

Már fel-felbukkan Tamás atya képgaléria

2012.11.07 14:29ma.hu

Páratlan módon a nézők nyomására írták vissza a Jóban Rosszban sorozatának történetébe Tamás atya karakterét. A halott pap most Betty képzelt barátjaként látható, de Száraz Dénesre még több kihívás vár a sorozatban.

Nagyon vágytam már vissza, jó volt ismét a megszokott csapatban. Minden jól működik, minden a helyén van a sorozatban. Mindig minden készen áll a munkára, ritka az ilyen profizmus" – árulta el a színész.

Gyakran visszanézem magam. Leginkább a neten, hiszen nem mindig sikerül elcsípnem az adásokat. A fontosabb jeleneteket sosem hagyom ki, hiszen sokat tudok belőle tanulni" – tette hozzá Dénes, akit folyamatosan arról faggatnak, hogyan láthatják majd a képernyőn.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Továbbra sem mondhatok semmit a nézőknek, pedig bőven lesz még izgalom a sorozatban velem kapcsolatban. Olyan fordulatok jönnek, amikre senki sem számít. Én magam is meglepődtem, amikor a producer elmondta, mire készül. Annyit mondhatok, hogy senkit se vezessen félre az, ahogy a történetem újraindult, nagyon nagy meglepetések jönnek” – titokzatoskodott a színész, akinek fia születése óta még kevésbé jelent problémát a korai kelés.

Szerencsére egyelőre bőven marad időm az apai feladatokra. A forgatások még nem foglalnak le annyira, majd inkább decembertől sűrűsödnek ismét. A gyerkőc körüli legtöbb dolgot megosztjuk a feleségemmel, de mivel a reggeli felkelést jobban bírom, ezért azt mindig bevállalom. Már 6-7 körül ébren van a fiunk, ilyenkor én vagyok vele kb. 9-ig, addig a feleségem még tud pihenni" – árulta el Dénes.

Jóban Rosszban - Mindig történik valami… Dupla epizódokkal minden hétköznap 20:05-kor a TV2-n! Az új epizódok először a Super TV2-n, minden hétköznap 17:00-tól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.