Tamás atya - Jóban, rosszban, míg a...?

Szabó Zsófi egy pappal szűrné össze a levet

Noha nem szokványos dolog egy tiszteletest elcsábítani, a nézők mégis egy éve türelmetlenül várják vissza a képernyőre Tamás atyát, aki Bettyvel keveredett kétes kalandba. Szerda este teljesül kívánságuk.

2011.06.29 16:29ma.hu / RedLemon

Majdnem egy évvel ezelőtt kellett a Jóban Rosszban rajongóinak tudomásul venniük, hogy Betty nővér és Tamás atya kapcsolata nem folytatódhat, egy könnyes búcsú után a szerelmi szál gyászos véget ért. A nézők azonban kitartóan vártak arra, hogy a Szabó Zsófi és Száraz Dénes által játszott karakterek mégiscsak egymásra találjanak, míg végül a történetírók úgy döntöttek, visszahozzák a fiatal tiszteletest a Csillagkúti Klinika életébe.

Száraz Dénes és Szabó Zsófi (Fotó: RedLemon)

A nagy visszatérésre szerda este kerül sor, bár azt egyelőre mélyen titkolják a készítők, hogy az atya és a nővér szerelme beteljesedik-e végre, vagy hogyan fog alakulni kettejük további sorsa. Ám nemcsak a nézők várják izgatottan az esti debütálást, a színészek is kíváncsiak a fogadtatásra, miközben elárulták, hogy nagyon örültek a fordulatnak.

Úgy érzem, sokkal felszabadultabb lettem, még inkább magamat tudom adni. Már nincs meg a kezdeti izgalom, mint amikor a sorozatban kezdtem, így sokkal könnyebben megy minden. Hiába játszottam rengeteg darabban, hiányzott a forgatás, nagyon megszerettem a társaságot és a műfajt is.” - mondta Száraz Dénes.

Szabó Zsófi is kitörő örömmel üdvözölte színésztársát, szó szerint a nyakába ugrott, amikor újra találkoztak a forgatás helyszínén. Ráadásul ő maga is sokat rágta a producer fülét, így a nézők nyomása mellett erős szerepe van abban, hogy a szerelmi szál folytatódik.

Dénessel nagyon jól tudunk együtt dolgozni és magánemberként is egy hullámhosszon vagyunk, szinte testvéri a kapcsolatunk. Nagyon boldog vagyok, hogy folytatódik Betty és Tamás atya története.” - árulta el az ifjú színésznő.

De hogy pontosan hogyan folytatódik, az csak a képernyőről derül ki.

Még több hír Szabó Zsófiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.