A tv2 keres párt Szabó Zsófinak

Szabó Zsófi: a teniszedzőm nem a pasim!

A színésznőt hírbe hozták a teniszedzőjével, de állítja, hogy semmi komoly nincs köztük, viszont remélhetőleg a TV2 talál majd pasit neki.

2010.08.05 16:44tabu.tv

Szabó Zsófi a jordániai lovaglásból és sivatagban alvásból frissen hazatérve mesélt az internetes sztártévének a szerelmi élete jelenlegi állásáról.

"Az egy teljesen alaptalan hír volt, hogy köztem és a teniszedzőm közt bármilyen szerelmi kapcsolat is lenne, hiszen mi csak jó barátok vagyunk.

Egyébként minden nap két órát teniszezem, őt nagyon régóta ismerem, és azért röppent fel a hír, mert a közösségi oldalakra minden nap ugye ki van írva, hogy teniszedzésre megyek, utána pedig megosztom a világgal, hogy milyen volt!
" - meséli a tabutv.hu riporterének Szabó Zsófi, akit ezek alapján bármelyik ismerősével összehozhatnák.

"Nyáron is dolgozni fogok: lesz egy párkereső show, amiben a TV2 remélhetőleg szerezni fog nekem egy partnert, aki vagy a nagy Ő lesz, vagy nem. Nem tudom, hogy ki fog tudni engem elviselni..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a készülő produkcióban a randik mellett például közös főzések alkalmával is lehetőségük lesz közelebbről megismerniük egymást a játékosoknak.

A TV2 Édes négyes c. műsorában egyébként Szabó Zsófin kívül Majkának, Zana Józsefnek és Kozsónak is megpróbál szerelmet közvetíteni a kereskedelmi csatorna, az pedig majd ősszel kiderül, hogy mekkora sikerrel teszik mindezt.

Meztelenül forgatta klipjét Szabó Zsófi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.