Fura ágyastársa van a tinisztárnak

Miley Cyrus: "Lucskos-nedves csókkal ébresztett a legédesebb fiú"

Különös bejegyzés fogadta a minap Miley Cyrus rajongóit a közösségi oldalon: a tinik kedvence egy túlontúl pikáns ébredéséről mesélt, ráadásul nem azzal aludt, akire elsőre gondolnánk.

2012.08.21 18:29ma.hu

Noha nemrégiben eljegyezte őt szerelme, Liam Hemsworth színész, Miley Cyrus szívesen osztja meg az ágyát a kutyáival is, olyannyira, hogy néhány napja a Twitteren több mint pikáns bejegyzés és fotó fogadta a rajongókat. "Lucskos, nedves csókokkal ébresztett a világ legédesebb fiúja. Kitaláljátok?" Persze a kép nagy segítséget jelentett: a botrányt botrányra halmozó énekesnő épp a Rottweiler-beagle keverék kutyájával, Happyvel váltott... hogy is mondjuk, tényleg igen nyálas csókokat.

Aztán azt is elárulta Miley, hogy ha egy kis szeretetre van szüksége, gyakran fordul az ebekhez, Happy mellett Lila, Ziggy, Mary Jane és Floyd gondoskodik a jókedvéről. A nagy szerelem közepette viszont nem aggódik olyankor se, ha valamiért kedvencei nélkül kell valahova mennie, a koncerteken például továbbra is a rajongóknak szenteli minden figyelmét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.