A halál szélére került a mandulaműtét miatt

Miley Cyrus majdnem elveszítette a bátyját egy rutinműtét után

Kis híján elveszítette 18 éves öccsét Miley Cyrus, akinél nem várt komplikációk léptek fel egy egyszerű mandulaműtét után, a seb olyan erősen vérzett, hogy a fiatal fiú életveszélybe került.

2012.07.20 18:29ma.hu

A mandulaműtét teljesen rutinbeavatkozásnak számít szinte bárhol a világon, és az operáltak jelentős többsége később csak arra emlékszik, hogy életében nem evett annyi fagyit, mint a műtét után. Ám ha ezt az egyszerű operációt nem kisgyermekkorban végzik el, a beavatkozás utáni komplikációk esélye ugrásszerűen megnő, ahogyan az Miley Cyrus 18 éves öccsével, Braisonnal is történt július közepén.

A fiúnak július 5-én vették ki a manduláját, majd a teljesen szokásosan zajló műtét után, kevés pihenést követően hazaengedték Braisont. Az anyjának, Tish-nek elmondták, hogy elképzelhető, hogy a következő egy hétben kisebb vérzések lesznek még a hegesedés miatt, de ez teljesen normális.

Az eseménymentes napok után a hetedik napon jelentek meg az első vércseppek, amitől az öt gyermekes anyuka meg is ijedt, de a telefonba bejelentkező nővér megnyugtatta, hogy csak a heg válik le, ez okozza a jelenséget. "Öt gyerek mellett azt hittem, már mindent láttam. Ehhez foghatót azonban soha, kész őrület volt" - mesélte az ezután következő rémséget.

"Van a vérzésnek egy olyan szintje, ami már nem normális" - mondta. A híres énekesnő öccse arra ébredt aznap, hogy valami csurog a torkán, majd amikor felült az ágyban, ömleni kezdett a vér a szájából. Csak öt kilométerre laknak a kórháztól, így gyorsan eljutottak odáig, de az orvosok az anya szavai szerint "rémülten próbáltak mindent megtenni", hogy elállítsák a vérzést, miközben a fiú kis híján a saját vérétől fulladt meg.

"Sokkolt az egész. Azt hinnéd, egy mandulaműtét nem nagy ügy, de végül vissza kellett vinni a műtőbe, hogy elvarrják a vérző eret" - folytatta Tish Cyrus a történetet. Elmondása szerint mindezt azért hozta nyilvánosságra, hogy tanulságul szolgáljon minden szülő számára, hogy korántsem olyan veszélytelen a beavatkozás, mint azt sokan gondolják, és az ő fia életét csak az mentette meg, hogy olyan közel voltak a kórházhoz.

"Valójában a mandulák egészen közel vannak az egyik artériához, és ez akár végzetes is lehet. Braison most már rendben van, de lelkileg borzalmasan kemény volt az egész" - mesélte Miley Cyrus anyja, most már túl a sokkoló élményen.

Még több hír Miley Cyrusról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.