Countryzenész édesapját kísérheti a világsztár

Miley Cyrus Budapestre jön?

Miley Cyrus neve a viszonylag rövid pályafutás ellenére is jóval ismertebb, mint évtizedek óta "szintén zenész" édesapjáé. Most mégis Billy Ray Cyrus lép fel fővárosunkban, de lánya talán elkíséri.

2011.05.04 10:29ma.hu

Aki Hannah Montanát ismeri, az minden bizonnyal ismeri Billy Ray Cyrust is, vagy ahogy a filmben és a sorozatban hívják, Robby Stewartot. A népszerű tinisorozatban a két híresség ugyanúgy apát és lányát alakítja, mint ahogyan a valóságban is apa-lánya kapcsolat van közöttük, sőt, az is pontosan megfelel a valóságnak, hogy Robby/Billy profi zenész.

Olyannyira, hogy saját zenekara van, countryzenét játszanak és persze járják a világot az Amerikát idéző koncertjükkel.

A híres zenész július végén Budapestre is ellátogat, ami már önmagában igazi szenzációnak számít, de bizonyára a lánya rajongói is örömmel fogadják a hírt: elképzelhető, hogy Miley Cyrus is vele jön.

Bár egyelőre ez az információ nem hivatalos, a szervezők Cyrus "kívánságlistája" alapján nagy esélyt látnak arra, hogy a híres színész- és énekesnő is ellátogat hazánkba. A valószínűség-faktort erősíti, hogy Miley még sosem járt nálunk és nagyon kíváncsi Budapestre, de rajongói legfeljebb a színpadon kívül találkozhatnak vele, mert édesapja ezúttal a saját számait fogja játszani.

Márpedig azokból van bőven: a korunk egyik legnagyobb countryzenészének tartott előadó a húsz éves pályafutása alatt 11 nagylemezt és 38 kislemezt adott ki, nagyságára pedig jól jellemző, hogy egyike azon keveseknek, akik Amerika határain kívül is hatékonyan népszerűsítették ezt a stílust.

Még több hír Miley Cyrusról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.