Véletlenül botlottak az ültetvénybe

Kannabiszüzemre bukkantak az elmegyógyintézet kertjében

Egy eltűnt személyt keresett a rendőrség, ám helyette egészen másra bukkantak az elmegyógyintézet udvarán: egy jókora kannabiszültetvényre, ahol mintegy 30 tő növekedett.

2014.08.12 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/scottchan

Egyelőre nem sejtik a rendőrök, kik ültethették el a 30 kannabisztövet, így most ismeretlen drogdíler(ek) ellen indítottak nyomozást az angliai Cardiffban. Az ültetvényre a város elmegyógyintézetében bukkantak rá, a feldolgozóüzemmel együtt, miközben épp egy eltűnt személyt kerestek. A 32 ezer font (12,5 millió forint) értékű fogásra egy használaton kívüli kórteremben akadtak - számolt be a Daily Mirror című brit lap. A gyanú szerint a termesztők a kórház villamosenergia-ellátó hálózatára csatlakoztatták az erős UV-lámpákat és a ventilátorokat is.

Az egyébként a főéületben elhelyezkedő osztályt már évek óta nem használták, be is volt deszkázva, valószínűleg ezért nem vették észre korábban, hogy valaki mégiscsak rendszeresen bejár oda. A kórház és a város vezetői egyaránt ígéretet tettek arra, hogy mindenben segítik a rendőrség munkáját a nyomozás során

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.