Állatkereskedésből lopta el a kocsit

Részeg nő karambolozott, mert egy kígyó fojtogatta a kocsiban

Egy kisállatkereskedésből lopta el a kígyót a részeg nő, ám a zsákmánynak nem örülhetett sokáig: mire a tűzoltóság épületéhez ért, a piton már a nyakán volt és majdnem megfojtotta.

2014.08.11 11:29ma.hu
Fotó: Wikipedia

Letartózatttak egy részegen karambolozó nőt az amerikai Albany városban (New York állam), miután egy Toyota Priusszal nekiment a tűzoltóság oldalának. A 22 éves nő az ütközés közben beleütközött egy ott álló autóba, majd szétzúzta a tűzoltóság főbejáratát és belül összetört két tűzoltókészüléket. Sarah Espinosa azonban a legkevésbé sem aggódott ezek miatt, amikor a tűzoltók kiemelték őt a kocsiból, nyakán ugyanis már fel volt tekeredve egy királypiton és épp a gyilkos szorításhoz készülődött. A tűzoltók szinte az utolsó pillanatban fejtették le a kígyót, amit nem sokkal korábban egy kisállatkereskedésből lopott el a fiatal nő.

A New Hyde Park-i tűzoltóparancsnok, Steven Waldron utóbb azt mondta, ez volt az egyik legfurcsább eset, amit valaha látott. Espinozát, aki végül épségben megúszta az incidenst, meggondolatlan veszélyeztetéssel, lopással, felelőtlen és ittas vezetéssel vádolják, valamint marihuána jogellenes birtoklásával - számolt be a Daily Mirror.

A nő ártatlannak vallotta magát, ügyében bírósági eljárás indult, a 90 dollár értékű kígyó közben visszakerült az állatkereskedésbe. A királypitonok mintegy 2 méterre nőnek meg, legtöbbször kisebb állatokat, egeret és patkányt ejtenek zsákmányul, majd halálra szorítják őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.