Viccnek gondolta, de nem az volt

120 centis mérgeskígyót talált a vécében

Amikor az építőmunkás egy kis szünetet tartott és bement a mosdóba, először azt hitte, a kollégái viccelnek vele és ők tettek egy műkígyót a vécébe. De aztán a hüllő megmozdult.

2014.07.10 17:36ma.hu
Fotó: Hueytown Police

Az alabamai építőmunkás egy kétperces szünetet iktatott be a munkába, hogy elvégezze a folyóügyeket, ám olyan meglepetés várta őt a vécében a fedél felnyitásakor, amire kevesen számítanak a mellékhelyiségben. Willie Harris azt mondta, először a kollégái tréfájának vélte a fajanszban bujkáló kígyót, sőt, először műkígyónak vélte, amit direkt azért raktak oda a munkatársai, hogy őt megijesszék.

Csakhogy egy másodperccel később a hüllő megmozdult, és Harris rájött, hogy ennek bizony a fele se tréfa. "Becsuktam az ajtót, hátraléptem egy kicsit és azt mondtam: hű!" - mesélte a férfi a helyszínre érkező CNN-nek. Amikor rájött, hogy a halálos mérgű "vattaszájú" kígyóval, hivatalos nevén vízi mokasszinkígyóval van dolga, azonnal értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőr a hírek szerint a fejénél fogva elkapta a veszedelmes lényt, majd a rendőrautó hátuljába dobta és később szabadon engedte a természetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.