Túlélte a két négyéves

Csodaikrek: kirepültek az ütközéskor, aztán odatotyogtak a roncsokhoz

A külföldi sajtó csodát emleget, és talán valóban nem túlzás ezt mondani az a brutális baleset után, amelyben mind a két kocsi ronccsá tört, de a benne ülők, köztük két négyéves iker, karcolások nélkül megúszták.

2014.08.09 10:40ma.hu
Fotó: YouTube

Már az is hihetetlen lett volna, ha mindannyian túlélik a borzalmas balesetet, de a négytagú orosz család nemcsak hogy túlélte, hanem karcolások nélkül úszták meg azt az ütközést, amelyben mind a két autó tropára ment. A mentők és a biztonsági szolgálat emberei alig akartak hinni a szemüknek, amikor látták, hogy a 38 éves Julia Krapova és 42 éves férje, Igor Krapova jól van, a legnagyobb meglepetés azonban a négyéves Nikita és Szása láttán érte őket. Az Orekhovo-Zujevo városban történt balesetben ugyanis a két gyermek és az apa is kirepült az autóból, és a kereszteződésben működő kamera felvételén jól látszik, hogy az egyik gyermeket centik választották el attól, hogy az autó agyonnyomja.

A balesetet az anya okozta, aki úgy fordult balra a kétszer két sávos úton, hogy nem győződött meg a szembejövő forgalom biztonságosságáról. Kanyarodás közben a külső sávból nagy erővel csapódott neki egy másik autó, ami megpördítette az ő kocsijukat, egy pillanattal később pedig a két gyermek és az apa kirepült. Az egyik csöppség úgy esett, hogy hajszál híján a szemből jött autó kereke alá került, de aztán az mégis megállt, másodpercekkel később pedig a két csöppség feltápászkodott és odatotyogott az autó roncsaihoz, ahol az apjuk is már a károk felmérésével foglalkozott.

A rendőröket a legjobban az lepte meg, hogy az anya nem a családtagjai állapotáról érdeklődött, hanem az első kérdése az volt: "Mi történik most velem? Börtönbe kerülök?" "Ez megmutatja, hogy mi volt neki abban a pillanatban a legfontosabb" - jegyezte meg az egyik helyszínelő. Hogy mit válaszoltak neki, arról a beszámolók nem szólnak, de az biztos, hogy nagy szerencséje van, mert a másik autó sofőrje is néhány könnyebb sérüléssel úszta meg a balesetet - azt, amelyik könnyen többszörös halállal végződhetett volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.