Erre nem számított a videózó férfi

Csak fel akarta venni a villámot, de az inkább belecsapott

"Engem megcsapott a villám. Te mit csináltál ma?" - tette fel a kérdést a videója alatt egy férfi, aki csak a vihart akarta lefilmezni, de arra a legkevésbé sem számított, hogy közben őt találja el a villám.

2014.08.07 08:29ma.hu
Fotó: YouTube/Robb Montejano

Az ég látszólag derült, de már villámok cikáztak, előrejelezve a vihart, amikor Robb Montejano úgy döntött, mobiltelefonjával megörökíti a természeti jelenséget. A seattle-i üzletember azonban megfeledkezett arról, hogy a telefon szinte mágnesként vonzza magához az égben kialakuló gigawattokat, és igencsak meglepte őt, amikor a következő csapás áthaladt rajta. "Éreztem, ahogy az energiahullám keresztülszáguld a testemen. Nem tudom leírni. Csodálatos volt" - lelkendezett az informatikai igazgatóként dolgozó amerikai férfi.

A helyszínre érkező mentőegységek megerősítették, hogy bár a férfit eléggé megrázta - lelki értelemben is - az életveszélyes kaland, mégis sértetlenül úszta meg azt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.