Egy pillanat alatt meghalt

Családja szeme láttára csapta agyon a villám az anyát

Az egyik pillanatban még kiabált és integetett a fiának, hogy jöjjön ki a tengerből, mert közeleg a vihar, a következőben pedig már holtan esett össze a homokos parton: az egyik villám eltalálta az anyát.

2014.01.16 15:48ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Hiába próbálták újraéleszteni, nem lehetett segíteni rajta, a 36 éves brazil anyuka azonnal meghalt, amikor a Sao Paulo-i tengerparton belecsapott a villám. Rosangela Biaveti a férjével, a fiával, valamint testvérével és annak fiával volt strandolni, amikor váratlanul beborult az ég és gyorsan közelített a vihar. Ahogy az időjárás elromlott, a nő férje, Leandro Lopes Santos a Daily Mail információi szerint elkezdte a holmikat berámolni a kisteherautójuk hátuljába, felesége pedig széles karmozdulatokkal kísérve kiabált a 11 éves fiának és az unokaöccsének, hogy ideje kijönni a vízből.

"A következő pillanatban a földön feküdt. Sokkot kaptam" - mesélte a még mindig zaklatott férfi. A parton lépdelő asszonyba egy villám csapott bele, és bár néhányan odarohantak hozzá, a szívmasszázsnak már semmi értelme nem volt, az égi csapás rögtön megölte.

A szakemberek szerint Brazíliában az év ezen időszakában gyakoriak a villámok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.