Kirabolták, de végül nem tett feljelentést

Egy szál kartondobozban sétált be a rendőrségre

Teljesen kifosztották, még az alsóneműjét is ellopták egy férfinak, aki csak a sikátorban talált kartondobozokkal tudta eltakarni magát, de aztán úgy döntött, mégsem tesz feljelentést - az ok kiderül a cikkből!

2014.08.01 09:29ma.hu

Ling Fu alighanem látott már jobb napokat is, mert most tényleg rájár a rúd. Az 51 éves kínai üzletember néhány napja egy sikátorban ébredt fel telefon, pénztárca, és minden egyéb vagyontárgy nélkül, de ami még ennél is rosszabb: a ruhájától is megszabadították, beleértve az alsóneműjét is. Amikor pedig már azt hitte, ennél tényleg nem lehet rosszabb, akkor jött a feketeleves.

A férfi a barátaival ruccant ki egy este, ám az iszogatás hatására egyre jobban elveszítette az ítélőképességét, és amikor találkozott egy nővel, aki "kellemes időtöltést" ígért neki, cserébe a pénzéért, Ling belement. A nőt Fengyuan város vasútállomásán ismerte meg, megfogalmazása szerint olyan állapotban, amikor egy efféle ajánlat több mint vonzónak tűnt a szemében, ezért bólintott rá a pásztorórára. Arra azonban nem számított, hogy néhány órával később egy sikátorban, szemeteskukák között fog ébredni, ráadásul anyaszült meztelenül.

Kínos helyzetében az egyetlen dolgot tette, amit csak lehetett: a kidobott szemét közt talált kartondobozzal próbálta eltakarni magát, és úgy indult útnak, hogy feljelentést tegyen a rendőrségen.

Fotó: freedigitalphotos.net/rosezombie

A szégyenteli menetelése persze nem maradt észrevétlen, egy arra elhaladó taxis is észrevette őt, és először azt hitte, egy szatírral van dolga. Aztán észrevette, hogy Ling nemhogy nem mutogatja a nemesebb részeit, hanem kétségbeesetten próbálja eltakarni, így aztán a taxis megkérdezte, segítségre van-e szüksége. "Azt kérdezte, hol a rendőrség, ezért megmondtam, hogy a sarkon, és odament. Felajánlhattam volna, hogy odaviszem, de nem úgy nézett ki, mint aki bármit is tud fizetni" - jegyezte meg a férfi.

A legrosszabb viszont csak ezután következett. Az ügyeletes tiszt figyelmesen végighallgatta Ling sztoriját arról, hogyan csapták be és rabolták ki, majd végül udvariasan emlékeztették rá, hogy az országban nemcsak a prostitúció illegális, de annak igénybe vétele is, vagyis azzal, hogy igent mondott az utcalány ajánlatára, ő maga is bűncselekményt követett el. Mr. Ling ezek után villámgyorsan visszavonta a panaszt, és beérte azzal a nadrággal és mellénnyel, amint a rendőrök adtak neki.

Távozása előtt a rendőrök még egy fotót készítettek róla, hogy azzal illusztrálva hívják fel a közvélemény figyelmét, milyen veszélyekkel is jár, ha valaki prostituáltak szolgáltatását készül igénybe venni.

A történetet persze a legtöbben nevetve fogadták, nem úgy a még kínosabb helyzetbe kerülő Linget, aki bár a bíróságot megúszta, de a családja előtt most előről kezdheti a magyarázkodást, hogy mi történt vele. Talán ez az a pont, amikor kijelenthetjük: ennél rosszabb már tényleg nem lehet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.