A tükrök voltak a hibásak?

Kínos: pucéran került fel a lakáshirdetési oldalra a tulajdonos

Egy lakást szinte sosem könnyű eladni, de néhány jól beállított kép igen sokat lendíthet az ügyön. Kivéve, ha a tulajdonos megfeledkezik a tükrökről és saját magát is lefotózza, pucéran.

2014.07.28 08:31ma.hu
Fotó: Hotpads

Lehet, hogy a fürdőszoba valóban gyönyörű, ám a lakáseladáson aligha lendít sokat az, ha az egész falat beborító tükörben a tulajdonos tűnik fel - anyaszült meztelenül. Egy texasi hirdető szemmel láthatóan megfeledkezett erről az apróságról, hacsak nem épp az volt a célja, hogy magát is felkínálja a lakással együtt. Amikor úgy döntött, hogy megszabadul a lakásától, igyekezett minden helyiséget körbefotózni a teljes pompájában, de eközben sikerült saját magáról is egy sztárfotót csinálnia - szintén teljes pompájában.

Az austini férfi nem sokkal később felfedezte a tévedését és törölte a képet az ingatlanhirdetési oldalról, de addigra már késő volt, mert - ahogy mondani szokták - az internet nem felejt. Arról pedig az amerikai lapok sem számoltak be, hogy az öt hálószobás és négy fürdőszobás lakás, amelyet az eladó 389500 dollárért kínál, elkelt-e már.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.