Sztárok is mellé nyúlnak olykor!

Britney mi ez a pulóver? Képekben a hét legrondábban öltözött celebjei!

Kép összeállításunkból kitűnik, a sztárok sem boldogulnak stylist nélkül. Hiába a sok pénz, ők is kifognak olyan pillanatokat, ahol nemhogy csinoson, kimondottan borzalmasan festenek.

Képek a hét legidétlenebb sztár-szerkóiról! képgaléria

2008.08.26 11:52ma.hu
Britney nem jól választott

A múlt héten sem volt hiány ízlésficamból: Sharon Stone idétlen fiús külsejét nehéz űberelni, ám Britney Spearsnek sikerült! 

A szexis énekesnő egy nagymama stílusú zöld pulcsiban virított, amiről egyszerűen a "semmilyen" kritika igen pozitívan hangzott volna. De térjünk vissza a szexbombának számító Sharonra: a színésznő egyszerű sportos viselete igen fiúsra sikeredett, bő nadrág, egy unalmas újatlan póló és szörnyű baseballsapka. Talán a szexbomba rejtőzködni akart, de vesztére a szemfüles paparazzók kiszúrták a színésznőt. 

A vörös szőnyegen sem aratott nagy sikert néhány celebritás Paula Abdul táncos-énekesnő sellőruhája mókásra sikeredett, míg Charlize Theron átlátszó csipkerucija a gáz kategóriába sorolódott a szexi helyett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.