Paranormális jelenség

Hátborzongató: lefotózott "valakit" a tűzoltó a lángok mardosta házban

Vajon mit fotózott le véletlenül a helyszínt dokumentáló tűzoltó, míg társai előkészültek a tűzoltásra?

2014.07.13 23:30ma.hu
Fotó: examiner.com

Egy Indiana állambeli tűzesethez riasztották a helyi tűzoltókat, akik kiérkezve a helyszínre nekiálltak a lángok megfékezésének, miközben egyik kollégájuk a helyszínről fotókat készített.

Az oltás során többen láttak valakit, állítólag egy "gyerekszellemet" az egyik ablakban, ezért a munkálatok után elővették a felvételeket. Ekkor döbbentek meg a fotókon, hiszen azok is megörökítették a fura "valakit" a bal oldali ablakban.

A hírt közzétevő lap jelenleg is várja a szemtanúkat, illetve azok jelentkezését, akik tudnak valamit a különös esetről.

Egyesek szerint csak a képzelet játszik az elménkkel, hiszen van, aki az ajtóban egy kislányt, a jobb oldali ablakban pedig két személyt is lát, ahogyan egy asztalnál ülnek. Nézze meg a videót, és írja meg kommentben, Ön mit gondol!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.