Tesztelték a cicakölykök reflexét

Ezt ön is imádni fogja: egy rugóra jár a hét csöpp cica feje

Eredetileg csak egy bájos "családi" fotót szeretett volna készíttetni a hét apró cicakölyök gazdija, ám egy véletlen folytán a fotósnak más ötlete támadt, és állókép helyett mozgót csinált.

2014.07.09 15:29ma.hu
Fotó: LiveLeak

Akár egy teljesen átlagos cicás kép is lehetne a fenti, ám ez annál sokkal több. A kanadai Quebecben található Triskel Maine Coon tenyészetben nemrég hét kölyök látta meg a napvilágot, és az egyik állatgondozó, Florence Salles egy csoportképet szeretett volna készíteni róluk. Aztán az előkészületek közben feltűnt neki valami és máris változott a terv: fénykép helyett inkább videót csinált, miközben a hét csöppség orra előtt egy izgalmasnak tűnő tárgyat mozgatott.

A hét cicafej pedig - mintha csak számítógépes animációval sokszorosítottak volna egyet - tökéletesen egyszerre mozdult, hol csak jobbra-balra nézelődtek, hol fejkörzést végeztek, néha a lábukkal is kapkodtak, de kár azzal próbálkozni, hogy szavakkal leírjuk a mulatságos jelenetet, inkább nézzék meg a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.