Családjával utazott el a rapper

Siófokon kezdte a szabadságharcát Majka

Belecsapott a nemrégiben megkezdett szabadságharcának közepébe Majka, elsőként családjával utazott el Siófokra, hogy fennen hirdesse: szabadságra menni és nyaralni jó!

2014.07.01 11:29ma.hu

„Szabadságharcosnak” nevezte ki az egyik legnépszerűbb belföldi utazásokat értékesítő oldal Majoros Pétert, hogy felhívja a figyelmet arra: mindenki kapcsolódjon ki, pihenjen és tegye teljessé életét egy utazással, egy kellemes hétvégével. A rapper családjával együtt elsőként Siófokot és annak egyik kedvelt szállodáját látogatta meg.

Majka a fellépései között néhány napot a Balaton partján lazult a családjával, mert mint bevallotta, velük szeret a legjobban kikapcsolódni. Ráadásul ahhoz, hogy feltöltődjön és közben mindannyian együtt legyenek, messzire sem kell utazni.

Fotó: Positive

Ha tehetném, minden hétvégén Mariánnal és Hajnival lennék hármasban. Viszont a legtöbb fellépésem ezekre a napokra esik, ezért is igyekszem odafigyelni, hogy havonta egyszer töltsünk együtt legalább két-három napot. Szeretnék példát mutatni, hogy nem kell óriási vagyon és nagy erőfeszítés ahhoz, hogy elutazzunk egy jó helyre és együtt legyünk. Magam sem igénylem mindig a külföldi utazásokat, itthon is tökéletesen érezzük magunkat. A Balaton pedig a gyerek nagy kedvence, ahogy az enyém is” – mondta Majka, aki „szabadságharcosként” az ország számos szálláshelyén népszerűsíti a szabadság és a kikapcsolódás fontosságát.

A rapper júliusban zenésztársával, Curtisszel utazik el az augusztus 2-i Budapest Parkbéli koncertjük előtt néhány napra kikapcsolódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.