Élvezi a wellnessezést

Majka szabadságharcosnak csapott fel

Jó dolga van mostanában Majkának: nem kell mást csinálnia, mint járni a szebbnél szebb szállodákat és közben mindenkit arra buzdítani, hogy ők is kapcsolódjanak ki, pihenjenek, menjenek szabadságra.

2014.06.03 14:29ma.hu

Majka nem akar lemaradni, viszont úgy véli, mindenkinek szüksége van a szabadságra és a pihenésre, sőt, joga is van hozzá. Épp ezért összefogott a nemaradjle.hu portállal és a kikapcsolódás fontosságát hirdeti, ami ráadásul nemhogy nem kíván extra erőfeszítéseket tőle, de kifejezetten élvezi a feladatot, mert csupán annyi a dolga, hogy sorra járja a belföldi szállodákat, ott pihenni egy jó nagyot, aztán már mehet is a következőbe. Közben pedig ugyanerre kell buzdítania minél több embert.

Fotó: Positive

Általában egy betegség vagy egy nagyobb megpróbáltatás szokta ráébreszteni az embereket, hogy figyeljenek oda magukra. De mi lenne, ha most ezt megelőzve mindenki észbe kapna? Azt vettem észre, hogy a környezetemben sokan nem szentelnek elég időt a pihenésre és megállás nélkül csak robotolnak, anélkül, hogy egy percre megállnának, és csak értékelnék a szabadság adta örömöket. Bízom benne, hogy a Nemaradjle.hu-val közösen tehetünk azért, hogy az emberek ezen hozzáállása megváltozzon. Vegyük ki a szabadságunkat, utazzunk, élvezzük az életet, hiszen ezért kaptuk” – mondta Majoros Péter, aki mostantól saját maga példájával kíván élen járni ebben. Majka nyáron, a szinte mindennapos fellépések mellett is szakít időt a feltöltődésre.

A rapper júniusban a családjával, majd Curtisszel utazik el egy belföldi szálláshelyre, remélve, hogy példájával többeket maga mellé állít, hogy harcoljon mindenki a szabadságáért. Mint mondja, nem kell sokra gondolni, a legegyszerűbb eszközök is elegendők: egy hétvége a családdal, barátokkal vagy akár egyedül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.