Imádja a közönség a rappert

Lesöpörte az interneten Vastag Csabát és Fluort is Majka

269 ezer követője van, ami nem sokkal több, mint a második helyen álló Vastag Csaba 266 ezer rajongója, Majka mégis fölényesen utasította maga mögé pályatársait a legnagyobb közösségi oldalon gyűjtött lájkokkal.

2014.04.29 15:29ma.hu

Majkát lájkolták a legtöbben az utóbbi időben a legnagyobb közösségi oldalon: 269 ezer követővel ő vezeti a hazai szóló előadók népszerűségi listáját, olyan énekeseket maga mögé utasítva, mint Vastag Csaba, Fluor vagy éppen Ákos. A titok Majka közvetlenségében rejlik, egy-egy posztját ezrek kedvelik. A népszerű rapper ezért döntött úgy Curtisszel, hogy szerdai nagykoncertjükön a rajongókat is bevonják legújabb klipjük forgatásába, mintegy meghálálva a több ezer lájkot.

A közel 270 ezer lájkkal tehát Majka a magyar zenei előadók képzeletbeli dobogójának tetején áll, igaz, előnye nem túl jelentős az őt második helyen követő Vastag Csaba előtt – akitől csak a közelmúltban vette át az elsőséget –, az X-Faktor győztese 266 ezer kedvelővel bír. Hosszabb ideje maga mögött hagyta viszont már a sokáig éllovas Fluort is, akiért jelenleg 258 ezren rajonganak a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotó: Positive

Majkáé a legdinamikusabban növekvő rajongótábor, az utóbbi három hónapban 50 ezerrel nőtt kedvelőnek száma. Sikerének titka, hogy rendszeresen posztol családjáról. Így humoros képei, bejegyzései, valamint teltházas koncertjeikről írott helyzetjelentései mellett arról is beszámol, mit csinál éppen kisfia.

Az már szinte megszokott, hogy a legnagyobb videómegosztó portálon a mi klipjeink hasítanak, rendre rekordnézettséget hoznak! De az még nekem is újdonság volt, hogy a közösségi oldalon is ennyien követik, mit csinálok. A rólunk szóló posztok egész jól futnak, de a kisfiam tarol a legjobban. De komolyra fordítva a szót, jó dolognak gondoljuk Curtisszel, hogy április 30-i budapesti nagykoncertünkön bevonjuk rajongóinkat is a klipforgatásba. Őket is főszereplőkké tesszük, így megköszönve a sok lájkot, ami nagyon sokat jelent nekünk”- mondta Majka.

A szerdai nagykoncert egyik különlegessége, hogy most lesz hallható először élő zenekarral a Csak te létezel című sikerdal.

A koncertről és a jegyrendelésről bővebb információkat itt találnak!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.