Sztárban sztár

Sztárban sztár: Majka szíverősítővel ült a székbe?

Október 11-én startolt a Sztárban sztár, az ítészek székeiben ülők is nagyon várták a műsort, Majka a kezdés előtt még a Facebookra is posztolt.

2013.10.12 19:55ma.hu
Fotó: Majka Facebook-oldal

Varga"Amy"Viktor, Dér"Axl"Heni, Feke"Soltész"Pál, "Cserháti"Szandi, Bereczki"Demjén"Zoltan, Nótár"Whitney", Soma"Jones", "Britney"Szinetár, Puskás"Mercury", Nika"Beyonce", Pély"Biga"

Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk és Majka – ők négyen voltak a Sztárban sztár zsűritagjai. A TV2 október 11-én indult, vadonatúj műsorának ítészei maguk is kíváncsian várták, hogyan lényegülnek át a hazai könnyűzene csillagai legendás magyar vagy külföldi előadókká hétről hétre a színpadon. Majka a népszerű közösségi oldalra posztolta a kezdés előtti pillanatokat: „Mindenki itt… én kicsit ittam... érdekes lesz:))!!!”. Tény, hogy bármit is ivott, újfent kiválóan szerepelt, és talán jobban is járt, hogy nem a Holland-magyar világbajnoki selejtezőt nézte…

Kép: Majka Facebook-oldal

A versenyzőket profi csapat - sminkesek, maszkmesterek, fodrászok, stylistok - segítik műsorról műsorra az elképesztő átváltozásokban, hogy kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Hajós András örül annak, hogy a műsorban az egyik legfontosabb szempont a jó hangulat.
- Nagyon örülök annak, hogy ebben a műsorban most nem civilek, hanem profik vannak, hogy nem emberi sorsok alakulása függ egy-egy döntésünktől. A hangsúly egészen máson van: a könnyed, nem "életbevágó" szórakoztatáson, ezt lehet benne nagyon szeretni - mondja Hajós András.

Liptai Claudia a nézők "hangja" az ítészek között.
- Nagyon vártam már a műsort, azzal együtt, hogy tudtam, nem lesz könnyű feladat, főleg, mert azt gondolom, nem vagyok jó kritikus. Nagyon nehéz valaki produkciójáról véleményt mondani, úgy gondolom, én első sorban színésznőként és persze nézőként értékelem, mennyire tetszik az előadás.

Majka úgy véli, négyesük remekül működik.
- A mi feladatunk véleményezni ebben a műsorban a produkciókat. Minden kollégával dolgoztam már együtt így, vagy úgy, ezért úgy gondolom, a mi kis négyesünk vicces lesz, ahogy ennek lennie kell!

Lakatos Márk számára sokat segít színházi múltja.
- Tizenéves koromban foglalkoztam színházzal, és a stylist karrierem mellett jelmeztervezőként is dolgozom. Éppen ezért nagyon izgalmasnak tartom azt a külső és belső fajta átlényegülést, amire a Sztárban sztár előadói vállalkoznak!

A Friderikusz Sándor műsorvezetésével induló vadonatúj, izgalmas és egyedi show-ban a hat hölgy és hat férfi előadó - Dér Heni, Nika, Nótár Mary, Soma, Szandi, és Szinetár Dóra, valamint Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor "Biga", Puskás Péter és Varga Viktor - október 11-től szállt versenybe azért, hogy megnyerje a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.