Norbi után egy újabb cukormentes étrend-lovag?

Majka tanácsa a kormánynak: így dolgoztatható tovább a nép

Majoros Péter megmondja, mit kéne tenni plusz adók kivetése helyett, hogy jobban menjen az országnak.

2013.06.30 11:54ma.hu

„Mondja meg valaki, miért nem lehet ebbe a kurva országba behozni a normális light termékeket!” – tette fel a költői kérdést Majka Facebook-oldalán.

Sőt, piaci rést vél felfedezni az élelmiszer-kereskedelemben: „Nem azokra gondolok, amik alapból vannak a cukorbetegek miatt, hanem azokra, amik azért vannak, hogy ne együnk meg 60 gramm cukrot, ha megiszunk egy üveg Fantát?”

Hogy pontosan értsük, miről is van szó, Majoros Péter ezt is kifejtette: „Fanta zéró, Sprite zéró, light sörök (ami Amerikában a legfogyandóbb), olyan csokik, jégkrémek, amikben alig van cukor, vagy valamivel helyettesítve van!”

Megvan a véleménye a piacon jelenleg megtalálható termékekről is: „Nem akarok vizet inni, meg ízetlen tönköly kenyeret enni! Jókat akarok enni és nem csak kamu biokajákból (ami amúgy sem bio) és még az ára is olyan mintha arannyal lenne bevonva!”

Szerinte ez ráadásul nem is kereskedelmi érdek, hanem nemzeti: „Tele van az ország cukorbetegekkel, magas vérnyomásos betegekkel, legjobbak vagyunk a stroke-ban, meg a szívinfarktusban!!! Vicc!”

Saját tapasztalta is van Majkának erről: „Dolgoztam egy külföldi stábbal nemrég, és ebédre csak salátát meg szárnyast kaptunk! Hogy miért? Azért, hogy az ebéd utáni munka is minőségi legyen! Senki nem dőlt ki, hogy hú, de tele vagyok, meg mozdulni se bírok! Ebben is picit lemaradtunk, mint nagyjából mindenben!”

De a megoldást is látja: „Javaslom a plusz adók kivetése helyett, hogy próbáljuk meg picit egészségesebbé tenni a lakosságot! Így minél tovább dolgoznak és tudnak termelni az országnak!”

Fotó: Majka Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.