Nyilvános klipforgatás lesz a koncerten

Főszerepet kapnak Majka és Curtis rajongói

Néhány hét alatt már több mint 2 millióan látták Majka és Curtis Csak te létezel című új klipjét a legnagyobb videómegosztó portálon. Majkáék most újabb kisfilm forgatására készülnek.

2014.04.24 08:29ma.hu
Fotó: Positive

Már hónapok óta gőzerővel készül Majka és Curtis a fővárosi nagykoncertjükre, ahol legújabb számaikkal lépnek színpadra, és itt debütál élő zenekarral napjaink nagy sikere, a Csak te létezel című új dal is. Emellett persze az olyan régebbi slágerek sem maradnak ki a repertoárból, mint a rekordnézettségű videóval rendelkező Belehalok.

Az est azonban egy különleges meglepetést is tartogat: a két rapper a kiváló zenék mellett az eddigiektől eltérő módon koncert közben forgatja le legújabb videóklipjét, ezáltal bevonva rajongóikat is a kisfilmbe. A bulinak egy kivételes hely, a zenekarok körében rendkívül népszerű Barba Negra Music Club ad otthont április 30-án.

A május elsejei szabadnap és hosszú hétvége előtti koncertre belépőjegyek elővételben már kaphatók az ismert jegyirodákban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.