Nem jött be a videó?

Majka a Facebookon nyugtatgatja kiakadt rajongóit

Elkészült Majka és Curtis, Elvitted a szívemet című dala, amely többeknél kiverte a biztosítékot. Az ózdi rapper nyugalomra int.

2013.10.19 17:50ma.hu

"Gyerekek!! Nyugi! Mi pontosan tudtuk, hogy ez fog történni! Ez egy megosztó dal, pont olyan, mint amilyenek mi vagyunk!" – írta Facebook-posztjában.

"Nem kell mindig dühösnek lenni és haragudni a világra… Ez egy progresszív nóta, tessék elfogadni, hogy mi ilyenek is vagyunk, és örülni hogy milyen sokoldalúak!" – tette hozzá, és azt üzeni bírálóinak, hogy sokszori hallgatásra ez a dal is függőséget okoz. Döntse el ön:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.