Dicsekedtek a jakuzziból

Saját magukat buktatták le a besurranó fiatalok: hencegtek

Dicsekvésük buktatta le a fiatalokat, akik egy wellnessközpontba lógtak be még napközben, aztán mikor bezárt a létesítmény, elmerültek a jakuzziban... - és kiposztolták a fotót.

2014.06.19 11:29ma.hu
Fotó: Twitter

Négy nem túl okos tinédzser azt hitte, túljártak az egészségügyi központban lévő wellnessrészleg dolgozóinak eszén, mert őket kijátszva napközben belógtak a medencékhez, majd ott elbújtak a zárásidőig és akkor vetették bele magukat a privát buliba, mikor már kiürült a komplexum. A fiúk az angliai Basildonban lévő David Lloyd Egészségügyi Központot forgatták fel: előbb meggyőződtek róla, hogy senki sincs az épületben, majd összeszedtek jó pár üveg almabort a bárban, és azzal felszerelkezve ugrottak be a pezsgőfürdőbe.

A három 16 és egy 17 éves fiatal azonban nem érte be ennyivel, mert a vagánynak hitt tettükkel el akartak dicsekedni és feltették a jakuzziban készült fotót a Twitterre - ezzel saját magukat buktatták le. A kép rövid idő múlva szemet szúrt a wellnessközpont egyik látogatójának, aki értesítette a rendőrséget, nekik pedig már nem volt más dolguk, mint a biztonsági kamerák felvétele alapján feltérképezni, hogy pontosan mikor, hol és mit csináltak a fiúk - számolt be a Daily Mirror.

A csapat még május 20-án surrant be az uszodába, de most állították őket a fiatalkorúak bírósága elé. "Elég hülye ötlet volt az egész cselekmény. Lefényképezni magukat, aztán világgá kürtölni a interneten, több mint idióta dolog" - jegyezte meg a bíró. A négytagú csapatból három fiú ügyét elnapolták, az egyik 16 évest pedig feltételesen engedték szabadlábra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.