Nem engedték a földön veszteglő gépen vécére

Bocsánatot kért a repülőtársaság, miután bepisilt egy 3 éves kislány

Bepisilt egy 3 éves kislány a repülőn, amely nem kapott felszállási engedélyt és az aszfalton vesztegelt, de az utaskísérők nem engedték ki a gyermeket a mosdóba. Most bocsánatot kértek tőle.

2014.06.17 13:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/khunaspix (Képünk illusztráció!)

Nyilvános bocsánatkéréssel fordult a JetBlue légitársaság egy anyához és 3 éves kislányához, akik a múlt héten kínos helyzetbe kerültek a New Yorkból Bostonba induló járaton. A gép egy elnyúló járatkésés miatt hosszú ideig vesztegelt az aszfalton, a gyermek viszont egy idő után jelezte, hogy pisilnie kell. Bár a felszállási engedélyre még jó ideig várni kellett, a légiutas-kísérő a szabályzatra hivatkozva mégsem engedte meg a kicsinek, hogy használja a mosdót, aki fél óra várakozás után végül nem bírta tovább visszatartani a vizelési ingert és az ülésre folyt minden.

A repülőgépeken általános előírás, hogy amíg a gép a felszállópályán van, az utasoknak a helyükön kell maradni, mert a repülő bármikor hirtelen megmozdulhat és ez balesetveszélyes. Jennifer Devereaux sem vitatta az ügyfélszolgálat munkáját, ugyanakkor megjegyezte, hogy valamivel több emberséget várt volna ebben a helyzetben - számolt be a NY Daily News című internetes lap.

Egy 3 éves, a szobatisztaságot épp csak megtanuló gyermektől pedig tényleg jóval nehezebb elvárni, hogy hosszú órákon keresztül visszatartsa a vizeletét, talán épp ezért bizonyult megértőnek a társaság vezetősége, és a nyilvános bocsánatkérés mellett egy 50 dolláros kupont ajánlottak fel a következő repüléshez az anyának, valamint felajánlották, hogy egy, a nő által kiválasztott jótékonysági szervezetnek 5000 dollárt utalnak át. Devereaux-t az amerikai sajtónak nem sikerült elérnie, hogy megkérdezzék őt a kellemetlen incidens rendezéséről, ám a Twitteren mindenkivel megosztotta elégedettségét, miután "egy nagyon kedves hölgy bocsánatot kért" és bevallotta, hogy örömkönnyeket hullat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.